Sales Engineer in Culemborg

Onze opdrachtgever is dé producent van inspectie-, transport- en sorteermachines voor de voedingsmiddelenindustrie. Zij bedienen klanten in de gehele EMEIA markt (Europa/Midden Oosten/India/Afrika). Deze organisatie is gevestigd in Culemborg (NL) met een zusteronderneming in Hasselt (BE) en een dochteronderneming in de USA. Er wordt veel aandacht besteedt aan innovatie, persoonlijke ontwikkeling en opleiding & training. Vanwege de groei en ontwikkeling van de organisatie zijn zij ter uitbreiding op zoek naar een Sales Engineer (binnendienst).

Functieomschrijving

Als Sales Engineer in Culemborg ben jij verantwoordelijk voor het gehele offerteproces van kleine tot grote projecten. Je weet als geen ander hoe je op een effectieve wijze beschikbare middelen kan toepassen, om daarmee de kansen goed in te schatten en de juiste offertes te maken. In samenwerking met Sales beoordeel je de ontvangen offerte aanvragen op volledigheid, haalbaarheid en de mate van complexiteit. Vervolgens maak je in samenwerking met Sales een complete offerte, die volledig aansluit bij de wensen en behoefte van de klant. Daarnaast lever je duidelijke overzichten van de te verwachten kosten en opbrengsten op. Jij bent verantwoordelijk voor (technische) oplossingen en verbeteringen. Zo kan de offerte uiteindelijk omgezet worden tot een order. Bij “kick-off” bijeenkomsten draag je de informatie over aan het Project Management Team en wordt het daadwerkelijke project gerealiseerd.

Eisen

Door jouw proactieve houding en flexibiliteit, weet jij de juiste informatie binnen de organisatie te vinden. Daarnaast beschik jij over een sterke mate van oplossingsgerichtheid en doorzettingsvermogen. Daarnaast beschik jij over:

  • Een technisch hbo- of mbo-diploma
  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • Affiniteit (of ervaring) met een technische (werk)omgeving
  • Ervaring in het maken van Lay-out tekeningen (bij voorkeur heb je ervaring met Solid Works)
  • Analytisch werk- en denkvermogen en ben je resultaatgericht

Arbeidsvoorwaarden

Je gaat werken in een innovatieve markt, die continu in beweging is. De organisatie kenmerkt zich door een professionele, informele sfeer met korte en directe communicatielijnen. Je krijgt een uitdagende rol met een combinatie van techniek en commercie (meer technisch dan commercieel). Arbeidsvoorwaarden bestaan uit:

  • Bruto maandsalaris tussen € 3500,- en € 4800,- (uiteraard afhankelijk van ervaring)
  • Vakantiegeld bovenop het vaste salaris (13,7%)
  • Een werkweek van 32 tot 39 uur
  • 25 vakantiedagen, bij een fulltime dienstverband bouw je daarnaast 6,5 adv-dagen op
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer

Deze organisatie valt onder de cao Metaalbewerkingsbedrijf en is hiermee aangesloten bij het pensioenfonds Metaal en Techniek.

Standplaats

Culemborg

Vacaturenummer

2024-00112

Direct solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature? Solliciteer nu!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jori Frederiks (Accountmanager):
Telefoon: 085 – 086 1041 / 06 – 1350 1366
E-mail: jori@mavein.com

Kijk op www.mavein.com voor meer informatie.
Wil je bij contact met ons het vacaturenummer vermelden? Zo hebben wij direct de juiste gegevens bij de hand.