Business Consultant Apple

Eén van onze opdrachtgevers, een internationale IT specialist, toonaangevend in Nederland op het gebied van ICT Services, Consultancy en Distribution is op zoek naar een Business Consultant Apple. Word lid van een gemotiveerd team van specialisten, waarvan de meeste ook echte Apple adepten zijn en bouw samen aan sterke en tevreden klantrelaties. Er wordt veel geïnvesteerd in Team Spirit, samenwerking, maar zeker ook in kennis en jouw persoonlijke groei. Want, als jij groeit, groeit de organisatie, "Succes is a journey, not a destination"!!

Functieomschrijving

We gaan er vanuit dat je al een behoorlijke Apple kennis hebt, maar gaan je daarna alsnog stevig inwerken. Dan vinden we het tijd dat je namens de organisatie klanten gaat helpen hun ambities op het gebied van digitalisering te realiseren. Vanuit kennis en begrip van de klant, de uitdagingen en ambities, begeleid je klanten bij het succesvol inzetten van Apple (services en devices) producten. Je werkt hierbij actief samen met stakeholders binnen de klant en met de collega's in het team. Je bent zo'n 80% van je werktijd in contact met klanten en prospects (fysiek, digitaal, telefonisch).

Eisen

Je bent een Consultant, een Adviseur, een Communicatieve Specialist, over je titel worden we het wel eens, als we het er over eens zijn dat je geen platte verkoper bent. Ja, je bent in deze rol primair gericht op bestaande én potentiële klanten. Maar vooral vanuit inhoud, kennis en expertise. Je doet in deze functie geen koude sales. Bestaande klanten zijn blij met je omdat je ze verder helpt in het gebruik en toepassing van Apple producten en Services, hun productiviteit en tevredenheid stijgt. Bij nieuwe klanten weet je je te onderscheiden door interesse in hun specifieke uitdagingen welke je vertaalt naar werkende oplossingen.
Om dit goed te kunnen, herken je jezelf in het volgende profiel;

  • Ervaring in een commerciële functie waarin B2B klantcontact centraal staat. Je bent een echte ''consultative seller''
  • HBO werk- en denk niveau (wij vinden je Persoonlijkheid, Enthousiasme en Kennis belangrijker dan je Diploma)
  • Je bent een échte Apple liefhebber en hebt ervaring in de verkoop van Apple-producten en -diensten (B2B). MacOS, iOS, JAMF en/of MS Intune zijn voor jou dan ook niet onbekend
  • Ervaring in de implementatie van Apple-producten bij bedrijven en/of zorg- en educatieve instellingen.
  • Gericht op tevreden klanten
  • Je bent minimaal 36 uur per week beschikbaar
  • Wil graag veel op pad om bij klanten te zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een jong en dynamisch team met Nederlandse en Belgische collega's. Het team is in volle groei om samen meer klanten te kunnen helpen aan Apple services en devices. Je werkt circa 2 dagen per week op het hoofdkantoor in Nijmegen waar je samen met jouw collega's luncht en tussendoor ruimte maakt voor een competitieve Playstation game. De overige dagen ben je onderweg naar klanten of heb je digitale afspraken vanuit huis. Jouw arbeidsvoorwaarden bestaan uit:

  • Leaseauto
  • Veel training & opleiding
  • Uiteraard korting op Apple producten 😉
  • Salaris € 4000 – € 5000 bruto per maand
  • Leuke en dynamische werksfeer, inspirerende leidinggevende en enthousiaste collega's
  • Hybride werken; circa 2 dagen per week in Nijmegen
  • Bonus (team en individueel), thuiswerkvergoeding, en meer

Standplaats

Nijmegen

Vacaturenummer

2024-00102

Direct solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature? Solliciteer nu!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jori Frederiks (Accountmanager):
Telefoon: 085 – 086 1041 / 06 – 1350 1366
E-mail: jori@mavein.com

Kijk op www.mavein.com voor meer informatie.
Wil je bij contact met ons het vacaturenummer vermelden? Zo hebben wij direct de juiste gegevens bij de hand.